Moro-moro diem ilang

Aneh eram sampeyan iku kok moro-moro ae ilang dewe.
Lek Mlungker kan kudune yo pamitan ae to ben marem.

Wo alah wis bola-bali kejadian iki tak alami. Lek pancene ngono seh aku yo gelo rasane. Lek carane ngono yo wegah ae.
Sek pengin ngendikan jane tapi wis kadung ilang yo piye maneh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s