Weduse Teko

Lagi enak-enak nyantai eh didodoki tonggo ngandani lek weduse wis teko kari njupuk.
Akire yo Alhamdulillah, Isnya Allh sido gawe kurban dino Minggu sesuk.
Mugo ae sehat wedus-wedus iki.

Alhamdulillah iso kurban wedus loro kabeh tak wenehne mesjid ae. Ben takmir mesjid ae sing ngatur dewe.
Wedus-wedus iki olehku kredit mulai awal tahun wingi siji regane 950 ewu, dadi lek loro yo 1900 ewu, wulanane yo ora mesti kadang yo satus, kadang rong atus, tapine saiki sek kurang nseket. Mugo ae sesuk oleh rejeki ben ndang iso lunas ben hasil kurbane berkah.

Kurban iki pancene sunnahe Kanjeng Nabi. Lek iso yo kurban ae tiap tahun, ora usah mikir ora nduwe nduwit kanggo kurban, nyatane yo bakale iso tuku masio kredit. Murni hasile soko jasa nyervis ora atik ganti spare part.
Alhmadulillah.

Terakhir nyuwun pendungane supoyo sesuk iso lunas. Mergo aku wis ora weroh maneh nyandi oleh duit sesok. Nanging aku yakin sesok isuk bakal ono sing maringi rejeki dewe emboh soko nyervis utowo liyane.
Mergo niatku wis ikhlas ae opa jare sing gawe urip.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s