Lek Ora Gelem Yowis

Lek pancene ora gelem lan keberatan yo ndang ngomong kok dadak kesuwen.

Tiwas ae angen angen kelingan terus.
Mending yo ndelok tv ae karo ngenteni jadwal kuliah Nyang sing gawe urip diluk engkas.

La timbangane piye piye kok malah bingung dewe aku jawabe.

Wis to lah karepmu.
Wis suwe mbalese isi durung durung ngerti ae.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s