Howo Panas Masio Udan

Dunyo wis mulai panas sembarange.
Uwong iyo gampang dadi panas.

Howo wis panas.
Ati lan karep melu panas.

Opo mergo akeh sing ora gelem matur nuwun nyang Pengeran.
Opo mergo opo gengsine duwur.

Wayah rendeng ae kok yo sek panas ae to yo.
Nguwun pangapunten marang Gusti Alloh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s