Gawiti Ingsun Syair

Ing sonten meniko kulo badhe nyiaraken lafaz istighosah kejawen.
Mbok bilih wonten lepate nyuwun agunging pangeksami.
Wonten zaman saiki tembang istighosah kejawen wetan wis mulai langka.

Rohmat lan Kenikamtan Tuhan
Gawiti ingsun nglaras syi’iran
Kelawan muji maring Pengeran
Kang paring rohmat lan kamikmatan
Rino wnengine tanpo pitungan
Gawiti ingsun nglaras syi’iran
Kelawan muji maring Pengeran
Kang paring rohmat lan kamikmatan
Rino wnengine tanpo pitungan

Artinya:
Aku memulai menembangkan syair
Dengan memuji kepada Tuhan
Yang memberikan rahmat dan kenikmatan
Siang dan malamnya tanpa terhitung (2x)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s