Asli Telek Godok

Jan jan asli telek godok tenan.
La wong arek sak idep-idep kok wis pinter to yo yo.

Jarene ae muleh arep njupuk duit kekurangane tuku buku tulis maeng.
Nanging nganti tak enteni nganti jam 10 kok ora mbalek-mbalek.
Asli telek godok tenan.

Jane yo areke anake wong pinter, koyok ustad. Gawene dadi imam sholat masio bacaane ora pati jelas.
Mosok kudu ditagih yo…
Eman petang ewu eram kurange.

Bukane medit yo ora, nanging jenenge ae dagang, mosok men rugi ae yo yo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s