Monitor Rusak

Waduh suwe ora tau tau rusak la kok dadakno rusak monitorku iki.
Padahal yo gawene normal-normal ae alias wajar la kok pedot-pedot gambare.

Melas tenan iki.
Jane yo pengin ngetik sing rodok dowo kok dadakno rusak.

Jane wis tak bukak, nanging pcb-ne dilindungi karo sejenis seng yang lebar tur dipatri sisan.
Yo akire males malihan nyoldere la wong repot ketutupan seng iku maeng.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s