Wong Jaduk Kudune Alus Omongane

Sing jenenge wong nduwe ilmu duwur utowo lek ngarani wong jaduk iku kudune ngomonge alus lus. Piyambake kudune wedi lek gawe gelo atine liyan.

La iyo ono Kyai jarene jaduk soko Ampel, la dadakno ngomonge kasar lan malah medeni uwong awam ae.

Unggah ungguhe nyang liyan isek kurang. Opo mergo Alloh SWT menehi ilmu duwur kuwi opo palingo. Aku yo ora weroh.

Sing jelas, ibarat padi, makin berisi dia makin merunduk.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s