Enak Endi Rakyat opo Pejabat

Kejawen wetan dengan dialog antara kawan dan kawan.
Dialog konco karo konco iki lucune lek disimak.

Tomo: Eh kang, yen miturut sampeyan, rakyat karo pejabat kuwi penak endi?

Wawan: Yo penak pejabat to. Terhormat, kajen keringan, macak resik, bayarane gedhe tur ceperane akeh.

Tomo: Wis ngene, lek saiki umpama milih, sampeyan pilih dadi rakyat opo dadi pejabat?

Wawan: Lha yo wis cetho milih dadi pejabat to.

Tomo: Woo…yo pantes ae, lha wong sampeyan kesuwen olehe dadi rakyat…

Wawan: Ooo….kere..kere.

Tomo lan Wawan podo ngguyu cekakan bareng.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s