Ono Kuthuk dilebokne Kurungan

Ono kuthuk dilebokne kurungan rapet.
Kiro-kiro wis ora biso metu maneh.

Disediyani pakan lan ngombe cukup.
Bareng wis setahun kuthuke ilang.
Menyang endi hayo.

Jawape yoiku mergo wis dadi pitik.
(kuthuk iku jenenge anake pitik).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s