Susah Mikirne Butuh

Awan isih mergawe
bareng bengi loro nggruguh.
Ditakoni keno opo jawabe ora weruh.
Sambate mung aduh aduh.
Jebule atine susah mikirne butuh.

Tonggone akeh sing ewuh.
Deweke ora nduwe duit sing kanggo buwoh.
Mulo iku poro enom lan poro sepuh.
Ati susah ojo mung thelah theluh.

Ojo men songgo uang karo lungguh.
Tapi tingkatno iman lan taqwa sing kukuh.
Dzuhur, ashar, maghrib, isya lan subuh.
Ayo podo ditindakne kelawan teguh yo bolo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s