Zaman Sampun Sepuh

Wonen zaman ingkang kados mekaten puniko, ngge kengeng dipun wastani zaman sepuh.
Mulo meniko, monggo simak parikan ing ngandap.

Zaman sampun sepuh.
Akeh iman sing podo rapuh.
Akeh aqidah sing podo lumpuh.
Akeh godaan lan pakewuh.
Akeh pengusaha sing podo jatuh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s