Artis Cewek akeh sing Tatoan

Ndelok salah sijine acara tv la dadakno ono artis sing tatoan. Cewek sisan. Sopo kuwi, ora usah disebutne lak yo uwis weroh dewe to.

Tato lan tindik wis ora karuan ono ing negoro iki, ora peduli enom tuwel, lanang po wedok. Jane lek nduwe konco pengin opo sejatine tujuane tatoan lan tindikan iki.
Opo mergo ben luwih wah opo ngono yo.

Sing jelas, acara yang disiarkan secara nasional kudune sing apik tur sing iso dadi tulodhone arek-arek cilik lan arek enom.
Yo ben ora ditiru tumendak sing olo lek pancene katon ngono.

Lek menurutmu kepripun?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s