Sak Bejo Bejone Menungso

Ono unen unen “Sak beja bejane menungso iseh bejo wong kang eling lan waspodo.”

iyo benar iku antarane. Endi ono sing bejo lek grusa grusu koyo gudel ae. Eling iku yo iso dowo artine, akeh lek dingerteni tenan. Salah sijine yo eling marang Gusti Alloh SWT.

Ono maneh tambahan, bejone uwong asale soko wiwitane mbekjane wong liyo. Karepe yo tinulung marang wong kang mbetahne pitulungan, tapi kanthi ikhlas syarate.

Amergo iku ngono iso dadi tabungane uwong. Emboh engko sing methik deweke dewe opo anak turune.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s