Buang Buang Buang

Buang apane yo ora eroh. Buang ndok kali opo ndok endi. Sumpek krungu buang-buang buang maneh buang maneh ket jaman dal iko.
Padahal yo mek wong wadon loro tok ae mlebu ati, la kok kabeh ngomong buang buang buang pinggir kali. Kapeksan kok maleh guneman buang buang buang ping satus.

Mungkin yo malah luweh soko satus olehku krungu.

Yo jok ngono.
Sepurane sepurane. Tukang ngungkit mburi ae senengane, kok yo ora ndang nyawang ngarep. Mbok kiro aku senang po piye, yo ora kok jane.

Jare pengin gak mutus silaturrahmi la kok memicu aku untuk memutusnya. Okelah ho oh aku ora komunikasi maneh ae. Mbok bahase nganti mati yo ora ono enteke, ora bakalan mburi mbalik maneh. Aku ndang tak agi-agi nyawang ngarep ae.
Wis sumpek, cupet, golek kerjo ra oleh2, buang buang buang ae. PING SATUS SISAN KRUNGUKU.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s