Kangen Pol jane

Ya Alloh, kok koyok ngene rasane. Kuangen pol puingin krungu suaramu po maneh petok gaprok yo malah enak sak jane.

Nanging aku lo yakin bianget lek ketemu mesti aku mbok salah-salahne, mbok elok-elokne. Padahal yo wis njaluk sepuro marang sampeyan. Sayange yo aku ora mbok terimo ngapurane.

Wis ora dadi opo.
Yo tak angen-angeo ae wajahmu lan kabehe ben roso kangene kurang. Becik kurang timbangane nambah lek perkoro iki.
Emboh mbok katain opo ae aku iki yo terserah, aku pasrah ae. Jenenge salah yo sumeleh njaluk sepuro. Nanging gak disepuro.

Padahal jenenge menungso lek nduwe salah marang menungso liyane kudu njaluk sepuro, soale lek gak njaluk sepuro Alloh pun tidak akan memaafkan. Nanging aku wis njaluk sepuro to.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s